Idag

Visning av Sven-Harrys "hem" och konstsamling
På taket på Guldhuset i Vasaparken - Sven-Harrys Karlssons Konstmuseum - har en kopia av Sven-Harrys tidigare hem, Ekholmsnäs gård, byggts. Här förvaras och visas Sven-Harrys konstsamling. Arosbröder och -systrar inbjuds till att bese den med guide. (se www.sven-harrys.se) När: Fredagen den 20 september kl 14.00. Plats: Sven-Harrys Konstmuseum, Eastmansvägen 10-12 ("Guldhuset" i Vasaparken) Pris: 100 kr för medlem och 200 kr för gäst. Ta med jämna pengar och betala på plats till Sonja. I priset ingår att, före eller efter visningen, se GAN-utställningen, verk av den mycket omtalade konstnären Gösta Adrian Nilsson. Säg i receptionen att Du är med i Arosbröderna - så ska slipper Du betala inträde. De som vill fortsätta umgås efter visningen kan göra det i matkaféet Guld Kaffe & Kök i samma byggnad. Anmälan sker genom mail till sonjabjorken@me.com Begränsat antal platser. Först till kvarn. Medlemmar har företräde.

24 september

Boule!
Dags för höstens boulespel! Vi träffas på Boulebar Liljeholmen den 24 september. Spelet börjar 17.25 - kom i god tid! Vi kastar klot till 18.45 och njuter sedan av läcker middag med hög och god stämning i den trevliga restaurangen. Starkt förmånspris för medlemmar: Drink, spel och middag (Plat du jour) för bara 200:-. Snabbt Swish till 0733990005. eller mail till lars_tidbeck@yahoo.com. Vi kan bara vara 20 personer, alltså: brådis! Plats: Ta T-banan till Liljeholmen och sen några hundra meter ner mot vattnet. Ett varmt och runt VÄLKOMEN!

25 september

Edith Piaf på gamla Teknis i Västerås
Välkommen på lunchkonsert med Edith Piaf! Karin Grönberg gestaltar Frankrikes främsta sångerska på Växhuset (gamla Teknis) i Västerås den 25/9 kl 12.00-13.00 med efterföljande kaffebuffé Jan Bülow på piano. Kostnad för konsert och kaffebuffé 50 kr för medlem, 100 kr för gäst. Anmälan senast 16/9 till Elisabeth Björsén via Swish 070-367 01 27 (maila elisabethbjorsen@gmail.com om du inte har Swish). Varmt välkomna!

05 november

Novemberlunch!

06 november

Gåsmiddag!