Imorgon

Soppteater på Västerås Teater
Onsd den 27 mars kl 14.30 går vi på soppteater på Västerås teater. Program: Änglaknäpp. Fiolspelmannen älskar sin fiol lika mycket som sin hustru. Men allt ändras när väckelserörelsen kommer med predikanten och hans jublande lovsång. Fiolen stämplas som nyckeln till allt som är av ondo! På scen Lars Hjertner. Meny: Spenatsoppa med ägg Avgift: 50 kr för medlemmar, 100 kr för medföljande Anmälan: snarast och senast onsd den 14 mars till elisabethbjorsen@gmail.com

04 april

Musikhögskolan!
Dags för ett besök på nya Kungliga Musikaliska Högskolan, KMH, vid Valhallavägen 104 i Stockholm, T-bana till Stadion. KMH, navet i svenskt musikliv, har nyligen flyttat in i hypermoderna lokaler. Vi träffas där den 4 april, kl. 17.15. Antalet gäster är begränsat: max 25 besökare. Var snabb i vändningarna, anmäl dig till lars_tidbeck@yahoo.com. Sören Hedström, tar emot dig med 100 kronor i kontanter vid entrén Efter visningen, som tar 90 min, dela vi våra intryck på restaurang Oktaven, som ligger i samma byggnad.

09 april

Mingel på Scala!
Vi ses i teaterns studio kl 18:30. (Kanske tar en bit i restaurangen först.) Två glas vin (eller öl) är förbetalda och reserverade för på dig, plus lite musik, mycket snack, under några timmar. Mail med fler detaljer är på g.

11 april

Kyrkbacksvandring i Västserås
Torsd den 11 april kl 13.30 går vi på Kyrkbacksvandring Vi samlas vid domkyrkan för en dramatiserad guidad historisk tur på en timme i Västerås äldsta bostadskvarter. Vi möter bl a den nitiske biskopen Rudbeckius, Lång-Brita med bordellen, bödeln, humlegårdar, skvaller och elände. Vi avslutar på Café Malin, ett stenkast från domkyrkan, i det gamla Konsistoriehuset från 1500-talet. Cafét har kontantfri hantering. Du betalar med kort eller swishar Avgift för turen: 100 kr Anmälan: senast torsd den 4 april till elisabethbjorsen@gmail.com

11 maj

Lustresa och Vårfest!
Nu är Du något stort på spåret. Du är innerligt välkommen till Arosbrödernas vår- och årsmöte i Västerås! Kvällen tar fart i Stadshotellets Galleri: vi sorlar med klasskamrater och goda skolvänner i ett bubblande mingel med surr, snack och roliga minnen - och tar ett sprudlande glas med lite musik som tilltugg. Portarna till stora salen slås upp – och det är dags att slå sig ner vid vita dukar, tända ljus och gnistrande glas, njuta av den goda maten, det smakfulla vinet, den höga stämningen, av fullt blås och dans. Tveka inte en sekund - anmäl Dig nu! Det enkla – och enda - sättet: Du som är medlem anmäler Dig genom att sätta in 675:- på pg 58096-9. För gäst till medlem, 875:-. (Priserna är starkt subventionerade.). Gör det nu, på en gång, men senast den 30 april. Glöm inte att ange namn (gärna också studentår och ev. flicknamn), och om Du har särskilda önskemål om mat; vegetariskt, etc.