Lustresa och Vårfest!

11 maj

Nu är Du något stort på spåret. Du är innerligt välkommen till Arosbrödernas vår- och årsmöte i Västerås! Kvällen tar fart i Stadshotellets Galleri: vi sorlar med klasskamrater och goda skolvänner i ett bubblande mingel med surr, snack och roliga minnen - och tar ett sprudlande glas med lite musik som tilltugg. Portarna till stora salen slås upp – och det är dags att slå sig ner vid vita dukar, tända ljus och gnistrande glas, njuta av den goda maten, det smakfulla vinet, den höga stämningen, av fullt blås och dans. Tveka inte en sekund - anmäl Dig nu! Det enkla – och enda - sättet: Du som är medlem anmäler Dig genom att sätta in 675:- på pg 58096-9. För gäst till medlem, 875:-. (Priserna är starkt subventionerade.). Gör det nu, på en gång, men senast den 30 april. Glöm inte att ange namn (gärna också studentår och ev. flicknamn), och om Du har särskilda önskemål om mat; vegetariskt, etc.

Program 

16.00 Årsmöte på Stadshotellets bakficka (gamla Gropen). Kaffe. Tar en dryg timme, kanske mer.

18:30Mingel med drink och musik i Stadshotellets Galleri. Minigalleri med elevarbeten, som i år uppmuntrats genom Arosbrödernas stipendier. Eleverna är på plats.

19.30Fest- och tre rätters vårmiddag, gott vin, kaffe, och musik med Blåsorkestern under ledning av taktfulle Anders Bruce Bergsman.  Dans till vårt välkända dansband Smileys. Och Du, som vill tala med vänner lite ostört, har intilliggande sällskapsrum med lugnare atmosfär. 

Bandet spelar till 01.00. Men det är ”natti” när man tycker det är dags, det är nära ”hem” för den som är ute i god tid: 

Ett begränsat antal hotellrum (med särskild rabatt för medlemmar) är bokade på Stadt. Slå en signal redan nu: 021- 10 28 00. Ange ”Arosbröderna”. 

Ska bli roligt att se hur Du och Majsol ler!